keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Kohti uusia seikkailuja!

Kauden päätavoite on nyt sitte takana. Hyvin meni ja hyvä fiilis jäi. Ensivuoden kisat on Venäjällä Permissä. Sehän on paikka jonka kaikki tuntee. Eikö niin? Se lienee miljoonakaupunki jossainpäin Uralia. Tällä hetkellä fiilis on se, että reissu jää väliin ja keskitytään seuraaviin kisoihin jotka lienee Pohjoismaissa.

Mutta seuraavat kansalliset kisat on jo nurkan takana. Perjantaina olis tarkoitus lähteä Hannun ja Kirstin kanssa Siilinjärvelle ja Pielavedelle. Perjantaina pitäis korkata Siilinjärven hyppyrimäki, ja tämä karsintavaihe on taas se pahin kohta. Jos mäki on kunnossa ja olosuhteet hyvät, niin toki osallistun. Pienehkö kysymysmerkki vielä on olemassa. Varasin huoneen hotelli Restentistä. Yllättäen Saapungin Jussi Kuusamosta soitteli ja ilmoittautui kämppäkaveriksi. Siinä samalla hetkellä reissun majoituskustannukset siis pieneni 48 eurolla!

Huomenna muksut kisailee Karijoen mestaruuskisoissa. Meiltä isommilta se jää nyt väliin kun pikkumäkeä lukuunottamatta mäkiä ei nyt laiteta enää kuntoon. Kaikki on umpijäässä. Mutta elämä on!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti